Ще шість районів Львівщини отримали перспективні плани об’єднаних територіальних громад

Вчора депутати Львівської облради затвердили перспективні плани спроможних територіальних громад для Городоцького, Радехівського, Миколаївського, Бродівського, Перемишлянського та Самбірського районів

.

Про це повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Так, у Городоцькому районі передбачається створення Городоцької,  Комарнівської міських та Великолюбинської селищної громад. У Радехівському районі будуть створені Радехівська міська та Лопатинська селищна громад. У Миколаївському районі передбачено створення Миколаївської, Новороздільської міських та Тростянецької сільської громад.

У Бродівському районі діятимуть Заболотцівська сільська, Бродівська міська та Підкамінська селищна громади. У Перемишлянському районі сформують  Перемишлянську та Бібрську міські громади. До останньої увійде Соколівська сільська рада Жидачівського району.

При цьому депутати проігнорували ініціативу мешканців щодо створення Дунаївської об’єднаної територіальної громади. У Самбірському районі буде аж 12 громад: Самбірська, Рудківська,  Новокалинівська міські, Дублянська селищна, Бабинська, Бісковицька, Вільшаницька, Воле-Баранецька, Воютицька, Луківська, Ралівська, Чуквянська сільська громади. При цьому до Вютицької громади увійдуть Лютовиська та Сусідовицька сільські ради Старосамбірського району.

Нагадаємо, вчора Львівська облрада  також затвердила перспективні плани  територіальних громад Яворівського та Жовківського районів попри звернення Львівської міської ради не поспішати з цим рішенням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: