До кінця жовтня Львів отримає сім нових трамваїв

До кінця жовтня 2016 року ЛКП «Львівелектротранс» отримає сім нових трамваїв «Electron» T3L441, шість із яких уже доставлено у трамвайне депо № 1 на вулиці Городоцькій, 185.

Про це повідомляє прес-центр ЛМР.

Постачання нових трамваїв здійснює консорціум ПАТ «Концерн «Електрон» та ПАТ «Корюківський вагонобудівний завод». Виробником є СП «Електронтранс». Контракт на постачання трамваїв підписано за результатами двоетапного міжнародного тендеру, який було проведено за Правилами закупівель Європейського банку реконструкції та розвитку. Загальна вартість контракту – 6,907 млн. євро. Джерелами фінансування є кредитні кошти ЄБРР, субвенція з державного бюджету та місцевий внесок. Технічне консультування та контроль за виконанням контракту здійснює французька фірма «Egis».

Наразі ЛКП «Львівелектротранс» прийняло від виробника чотири трамвайні вагони, іще два проходять процедуру тестування. Сьомий трамвай надійде на підприємство до кінця жовтня 2016 року.

Після завершення процедури приймання та введення в експлуатацію нові трамваї «Electron» будуть курсувати на новозбудованій трамвайній лінії на Сихів.

Заплановано, що трамвай на Сихів курсуватиме із інтервалом у 5 – 6 хвилин. Від 17 листопада трамваї курсуватимуть від площі Соборної до Кінопалацу імені Довженка, а до кінця року трамвай поїде до вулиці Вернадського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: