Дубневич ставить Садовому ультиматум?

dubnevych

Представники Пустомитівського району вимагають до 1 листопада повернути кінцеві зупинки приміських маршрутів на попередні місця.

Про це під час прес-конференції заявив народний депутат Богдан Дубневич, повідомляє ІА Дивись.info.

«Через неправомірне рішення міської ради склалася патова ситуація з приміськими перевезеннями. Мешканці неодноразово перекривали дорогу, але влада міста на це не реагує. Створюється ситуація, щоб збурити народ, і показати свою високомірність перед людьми. Сьогодні була зустріч в Ратуші, там показують пальцем на область. Я впевнений, що в короткий термін буде зустріч усіх сторін,  щоб цю ситуацію вирішити. Ми сьогодні почули, що Львів закуплятиме багато автобусів і згідні з тим, щоб ці автобуси їхали в найвіддаленіші куточки нашого району. Людям немає значення кому платити кошти, але створювати таку ситуацію коли людям важко добиратися є неправильно. Пустомити дають Львову воду, приймають фекалії, Пустомити – спальний район Львова», - заявив нардеп .

За його словами, якщо до 1 листопада ситуація не зміниться, будуть прийматися рішення щодо подальших дій.

«Якщо це не буде виконано, будемо приймати більш рішучі дії. Я б не хотів, щоб були повторення перекриття державних трас.  Але повірте, що народ  готовий до тих дій. Я впевнений, що влада дослухається і ми це вирішимо. Сьогодні ми заходимо  переговорний процес», - додав народний депутат.

Він також заявив, що йдеться не про Пустомитівський, але й про інші райони області.

Нагадаємо, що з початку жовтня вступило в дію рішення Львівської міськради,згідно з яким кінцевими зупинками усіх приміських маршрутів громадського транспорту визначені найближчі від в’їзду у місто автостанції. Таких автостанцій у Львові є шість – Автовокзал на вулиці Стрийській, 109; АС-2 («Північна») на вулиці Богдана Хмельницького, 225; АС «Західна» на вулиці Городоцькій, 359; АС-3 на вулиці Петлюри,11; АС-5 на вулиці Луганська, 2; АС-8 («Двірцева») коло залізничного вокзалу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: