У заступниці Гонтаревої провели обшуки

original-1455539433

У заступниці Гонтаревої провели обшуки у справі банку «Михайлівський».

У четвер вранці слідчі Головного управління Національної поліції у місті Києві провели обшуку за місцем проживання заступника голови Національного банку Катерини Рожкової, пише Економічна правда.

«На даний момент обшук закінчено. Катерина Рожкова знаходиться на робочому місці та виконує свої службові обов’язки», - заявили у НБУ.

У прес-службі повідомили, що слідчі дії Національною поліцією проводяться в рамках розслідування банкрутства ПАТ «Банк Михайлівський».

«Правління Національного банку вважає ці дії черговим актом тиску на посадових осіб НБУ. Всі рішення щодо віднесення банку "Михайлівський" до категорії неплатоспроможних приймалися колегіально правлінням НБУ у повній відповідності до чинного законодавства», - зазначили у НБУ.

Народний депутат Ігор Луценко на своїй сторінці в Facebook повідомив, що раніше звертався до правоохоронних органів щодо «можливої співучасті Катерини Рожкової у розграбуванні банківських активів».

«Нагадаю, скоро буде рік, як я намагаюся добитися від правоохоронних органів реакції на факти щодо можливої співучасті Катерини Рожкової у розграбуванні банківських активів», - написав депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: