Поліція затримала рецидивіста, який скоїв 20 злочинів після звільнення за законом Савченко

pm810image001

Поліція затримала раніше неодноразово засудженого чоловіка за крадіжки, грабежі, незаконне заволодіння автотранспортом, який, звільнившись за законом Савченко, вчинив двадцять злочинів на території Винницької області.

Поліція затримала раніше неодноразово засудженого чоловіка за крадіжки, грабежі, незаконне заволодіння автотранспортом, який, звільнившись за законом Савченко, вчинив двадцять злочинів на території Вінницької області.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

25-річний зловмисник вийшов з місць позбавлення волі за законом Савченко в кінці липня цього року. В вересні він здійснив два розбійних напади на жінок, викрав дві автівки та вчинив більше десятка крадіжок з магазинів та автомобілів місцевих мешканців, залишених на вулиці.

За словами начальника Управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Олександра Цимбалюка, у Барському районі розбійник напав на 35-річну жінку, коли вона йшла з маршрутки додому польовою дорогою. Обличчя нападник сховав під медичною маскою. Приставивши своїй жертві ніж до горла, він відібрав її мобільний телефон та дві золоті каблучки.

Через два дні до відділу поліції звернулась друга жертва нападника. 60-річна жінка повідомила, що о сьомій ранку на автошляху поблизу с. Подільське Жмеринського району вона вийшла з маршрутного таксі та йшла в напрямку села. Її наздогнав невідомий, який вийшов з лісового масиву та, погрожуючи ножем, забрав, останні 20 гривень. Злочинець намагався зґвалтувати жінку. Її врятувало те, що злочинця налякала проїжджаюча повз машина.

Після вчинення злочинів розбійник переховувався в лісі, змінював схованки, жив в покинутому нежилому будинку на окраїні одного з сіл. Виходив з лісу, аби поповнити запаси їжі, обкрадаючи магазини навколишніх сіл.

Оперативники за почерком встановили особу можливого підозрюваного, якого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності. Щодо його особи проінформували громадськість, сільські ради, магазини.

Зловмисника затримали на території Жмеринського району після викрадення автомобіля, на якому він заїхав на заправку. Люди впізнали в чоловікові розшукуваного та повідомили в поліцію.

Під час проведення обшуку в домогосподарстві підозрюваного, слідчо-оперативна група поліції вилучила  ніж, деталі від викраденого розукомплектованого автомобіля, мобільний телефон потерпілої жінки та інші речові докази його  злочинної діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: