Стриянина спіймали на зберіганні наркотиків

У Стрию поліцейські відкрили кримінальне провадження за зберігання наркотиків. Вилучені у 32-річного місцевого мешканця наркотичні засоби правоохоронці скерували для проведення експертизи.

У Стрию поліцейські відкрили кримінальне провадження за зберігання наркотиків. Вилучені у 32-річного місцевого мешканця наркотичні засоби правоохоронці  скерували  для проведення експертизи. Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Працівники Стрийського відділу поліції 27 жовтня у спальному мікрорайоні під час поверхневого огляду виявили та вилучили у 32-річного місцевого мешканця  згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, медичний шприц та пластикову ємність з рідиною характерного кольору та запахом. Вилучене скеровано для  проведення експертизи.

Як встановили правоохоронці, чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: