У Львові відкриється найбільший у Західній Україні торгово-розважальний центр

З 29 жовтня на перехресті вул. Кульпарківської та Наукової у Львові розпочинає роботу найбільший у західному регіоні торгово-розважальний центр «Victoria Gardens», загальною площею понад 102 тисячі кв. м.

Після офіційного відкриття готові до роботи 104 магазини із 155, решта відкриється до кінця року та навесні 2017 року.

«Торгова площа ТРЦ – 54,5 тисячі кв. м., магазини розміщені на 3 поверхах будівлі. Якірні орендарі  нового торгово-розважального центру – «Фокстрот», «JUSK», «LC Waikiki», дитячий розважальний центр та боулінг «Papashon», кінотеатр на 6 залів «Multiplex», та ін. У ТРЦ «Victoria Gardens» працюватиме найсучасніший в Україні гіпермаркет «Сільпо» нового формату, відкриється перший у Львові спортивний клуб «KING», а також нові для регіону рітейл-оператори: «Carlo Pazolini» (магазин взуття), «Bomond» (парфумерія), «Guess» (одяг), «Loriblu» (взуття), «Eterna» (одяг),  «ARGO center» (мультибрендовий магазин одягу).

«Victoria Gardens» орієнтований не лише на покупки, але й представляє широкий вибір можливостей для проведення дозвілля: тут постійно відбуватимуться різноманітні активності і кожен гість знайде спосіб приємно провести час. Концепція внутрішнього простору ТРЦ – різноманіття живих рослин і дерев, природнє та м’яке сонячне світло, які у ансамблі з фонтанами створюватимуть атмосферу весни у вічнозеленому саду протягом усього року.

Для гостей «Victoria Gardens» будуть доступні великі зони відпочинку на кожному поверсі, фудкорт та ресторани на будь-який смак. Поїсти відвідувачі зможуть у «Blackwood Coffee&Burger»,  «Big Berry Coffee», «Express buffet», «Celentano Ristorante», «Вареники ТУТ», «ЯпонаХата», «KREDENS CAFÉ», «Львівській майстерні шоколаду», ресторані «Open», а також у ресторані кавказької кухні «Мангал»», - розповідаються організатори відкриття.

Комплекс розташований неподалік від одного з найбільших житлових масивів міста. Має зручне сполучення із центральною частиною міста, аеропортом, автовокзалом та залізничним двірцем. Окрім того, поблизу ТРЦ пролягає низка міських автобусних та тролейбусних маршрутів, а частина транспортних засобів зупинятиметься прямо перед входом. Для зручності гостей, у «Victoria Gardens» передбачений багатоярусний та наземний паркінг для автомобілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: