Десятеро волинян намагалися напасти на прикордонників

Сьогодні вночі на Волині в Любомльському районі 10 місцевих жителів спробували блокувати прикордонний наряд від мобільного прикордонного загону, який ніс службу з охорони держкордону.

Сьогодні вночі на Волині в Любомльському районі 10 місцевих жителів спробували блокувати прикордонний наряд від мобільного прикордонного загону, який ніс службу з охорони держкордону, інформує Держприкордонслужба.

Близько 2-ї години неподалік кордону прикордонні спецпризначенці помітили чоловіка та зупинили його для перевірки. Він виявився місцевим жителем одного з населених пунктів, проте на такі дії правоохоронців почав висловлювати своє невдоволення.

Вже за деякий час прикордонний наряд почали переслідувати невідомі особи на двох транспортних засобах та провокувати патрульний автомобіль. Прикордонники зупинилися, а з цивільних автомобілів вийшло 10 невідомих осіб. Наближаючись, вони почали з погрозами вимагати правоохоронців покинути ділянку. Незважаючи на попередження від прикордонників про дотримання безпечної відстані, дані особи продовжували свої дії та створили загрозу нападу.

Аби не допустити подальших провокаційних дій, прикордонний наряд затримав правопорушників.

Про затримання прикордонники поінформували взаємодіючі правоохоронні підрозділи, польських прикордонників та вжили заходів для прикриття тилових підступів, а порушників доставили в підрозділ для з’ясування обставин та складання адміністративно-процесуальних документів, повідомлено рідних.

У ході перевірки було встановлено, що всі вони місцеві жителі. 7 з них документів при собі не мали, 4 також виявилися неповнолітніми. Крім того, прикордонники з’ясували, що один з затриманих 1982 року народження вже неодноразово попадав в поле зору прикордонників за організацію протиправної діяльності на цьому напрямку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: