Громадянин Айфон. П'ятеро українців змінили ім'я і прізвище заради безкоштовного гаджета

96_main_ukr

Українська мережа салонів зв'язку провела дивну акцію - люди, які змінили в паспорті прізвище та ім'я на Айфон Сім, отримали безкоштовно нові Iphone 7. П'ятеро бажаючих встигли змінити паспорта за тиждень, а перший громадянин Айфон вже отримав свій гаджет.

Українська мережа салонів зв'язку провела дивну акцію - люди, які змінили в паспорті прізвище та ім'я на Айфон Сім, отримали безкоштовно нові Iphone 7. П'ятеро бажаючих встигли змінити паспорта за тиждень, а перший громадянин Айфон вже отримав свій гаджет, пише Medialeaks

Одна з українських мереж салонів зв'язку після початку продажів нового Iphone 7 на Україні 21 жовтня оголосила незвичайну акцію: перші п'ять чоловік, які змінять прізвище та ім'я в паспорті на Айфон Сім (Айфон Сім) отримають безкоштовно нові Iphone 7 чорного кольору з пам'яттю 32 Гб.

Всього Айфонами стало п'ятеро чоловік, які за тиждень встигли зробити нові паспорти, а перший переможець акції отримав свій гаджет 28 жовтня в Києві на Хрещатику.

u2-600x388

Згідно з українським законодавством, громадянин може змінювати ім'я та прізвище необмежену кількість разів, тому панове Айфони зможуть повернути свої колишні дані. Але на розгляд заяви про зміну імені повинно йти до трьох місяців, згідно з інформацією на сайті міністерства юстиції України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: