У Києві «конопляний марш» завершився сутичкою і затриманням чотирьох осіб

267778
Фото: Апостроф

На Михайлівській площі виникла сутичка між учасниками «конопляного маршу», що виступають за декриміналізацію легких наркотиків, і представниками ВО «Свобода».

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

«Сьогодні на площі Михайлівській, відповідно до заявок Київської міської державної адміністрації, мало відбутися дві акції. У результаті між учасниками виник конфлікт, який переріс у штовханину. У ситуацію відразу втрутилися патрульні поліцейські, а відтак попередили бійку», - зазначається у повідомленні.

При цьому зауважується, що трьох активних учасників події, а також чоловіка, у якого виявили піротехнічну продукцію (петарди, димові шашки та муляж гранати), доставили до Шевченківського управління поліції.

У поліції стверджують, що встановили особи затриманих, взяли у них пояснення та відпустили.

Інцидент зареєстрували у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Наразі проводиться перевірка.

У свою чергу у ВО «Свобода» заявили, що затримання відбувалося з порушеннями. За інформацією прес-служби організації, серед затриманих поліцією були голова Дарницької районної організації ВО «Свобода» та його помічник.

За словами свободівця, правоохоронці повалили його на землю, вдаривши кийком по коліну, і разом із помічником «запакували» в автозак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: