У 2015 році Садовий отримав понад 107 тисяч гривень доходів лише із зарплати і не має нерухомості

Міський голова Львова Андрій Садовий у 2015 році отримав понад 107 тис. грн доходів лише із зарплати і не має нерухомості та автомобілів.

 

Про це інформує УНІАН.

Такі дані розміщені на сайті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
Згідно з декларацією, зарплата мера Львова у 2015 році становила 107 тис. 322 грн.
Також Садовий задекларував позику у «ПриватБанку» у розмірі 80 тис. 546 грн на оплату навчання за програмою «Лондон Кваторіал Програм» у Великій Британії.
З нематеріальних активів мер Львова задекларував право на торговельну марку «Самопоміч», на яку набув право використання у 2006 році. Очевидно, що йдеться про знак громадської організації «Самопоміч», оскільки партія «Об`єднання «Самопоміч» була створена пізніше.

Згідно з декларацією, мера Львова не має нерухомого майна та транспортних засобів.
Дружина мера – Катерина Кіт-Садова задекларувала доходи за 2015 рік у розмірі 752 тис. 233 грн, всі ці кошти отримані як зарплата у ПрАТ «Телерадіокомпанія Люкс» (холдинг, що об`єднує усі медіа-активи ТРК). Також Кіт-Садова задекларувала 15 тис. 950 грн допомоги по догляду за дитиною до трирічного віку (подружжя Садових має п`ятьох синів).
Крім того, вона отримувала позику у «ПриватБанку» у розмірі 114 тис. 299 грн і безвідсоткову позику від ПрАТ «Телерадіокомпанія Люкс» у розмірі 1 млн грн.
На рахунку у «ПриватБанку» дружина мера має 45 тис. 234 грн, а також 15 тис. доларів США готівкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: