У Сумській області виявлено близько 100 тонн нелегально завезених відходів зі Львова

У Глухівському районі Сумської області виявлено близько 100 тонн нелегально завезених відходів зі Львова.

У Глухівському районі Сумської області виявлено близько 100 тонн нелегально завезених відходів зі Львова, передає Уніан.

Про це повідомила керівник сектору комунікацій Головного управління Національної поліції у Сумській області Ельвіра Біганова.
За її словами, близько півночі 29 жовтня працівники поліції, які несли службу на автодорозі Київ-Кіпті-Бачівськ, помітили два вантажних автомобілі МАН, які прямували в бік Глухова. Вантажівки привернули увагу неприємним запахом, це викликало підозри з приводу їх вантажу. Поліцейські наздогнали вантажівки і попросили водіїв показати документи. Документів не виявилося. Спочатку водії заявили, що в причепах міститься макуха - пресоване насіння соняшнику. Після того як на місце було викликано слідчо-оперативну групу, водії зізналися, що перевозили відходи і звичайне сміття. Також вони показали товаротранспортну накладну.

«Не було вказано ім`я одержувача, але зазначено місто-відправник Львів і місто-одержувач Глухів. Інформація щодо відправника, і кому конкретно призначався вантаж, встановлюється і перевіряється», - повідомила Біганова.
Водії сказали, що вони лише наймані перевізники, а в Глухові їх мала зустріти людина і дати подальші вказівки щодо вантажу.
У поліції подію зареєстрували і проводять перевірку.
Раніше Житомирська облдержадміністрація повідомляла про виявлене в області сміття, нелегально завезене зі Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: