18% українців змушені заощаджувати на продуктах харчування

18% українців змушені заощаджувати на продуктах харчування.
Про це свідчать дані опитування соціологічної групи «Рейтинг» на замовлення Міжнародного Республіканського Інституту, проведеного з 28 вересня по 7 жовтня 2016 р.

18% українців змушені заощаджувати на продуктах харчування.
Про це свідчать дані опитування соціологічної групи «Рейтинг» на замовлення Міжнародного Республіканського Інституту, проведеного з 28 вересня по 7 жовтня 2016 р, передає Уніан.

Також, згідно з даними опитування, 35% респондентів відповіли, що сімейного бюджету їм вистачає на харчування, а для купівлі одягу, взуття потрібно назбирати кошти чи позичити.
Ще 45% опитаних заявили, що грошей їм вистачає на харчування і необхідний одяг, взуття, але для таких покупок як якісний костюм, мобільний телефон, пилосос, пральна машина, холодильник та інше потрібно назбирати гроші чи позичити.
Опитування проводилося по всій Україні (крім окупованих територій Криму і Донбасу). Всього було опитано 2,4 тис. жителів України віком 18 років і старше, які мають право голосувати. Вибірка є репрезентативною за статтю, віком, регіоном і величиною населеного пункту. Допустима похибка не перевищує 2.0%. Коефіцієнт досяжності респондентів – 66.9%. Додатково було опитано 1156 респондентів у Харківській області. Допустима похибка не перевищує 2.8%. Коефіцієнт досяжності респондентів – 64.1%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: