На Сихів поїдуть надсучасні трамваї (фото)

img_1698

Всього на маршрут планують випустити 13 вагонів, 7 з яких це сучасні трамваї «Electron». Відповідно до розрахунків служби диспетчеризації та організації руху ЛКП «Львівелектротрансу», від своеї кінцевої на вулиці Вернадського до площі Соборної трамвай буде їхати біля 25 хвилин.

Всього на маршрут планують випустити 13 вагонів, 7 з яких це сучасні трамваї «Electron». Відповідно до розрахунків служби диспетчеризації та організації руху ЛКП «Львівелектротрансу», від своєї кінцевої на вулиці Вернадського до площі Соборної трамвай буде їхати біля 25 хвилин.

Заплановано, що трамвай на Сихів курсуватиме з інтервалом у 5-6 хвилин. Від 17 листопада трамваї курсуватимуть від площі Соборної до Кінопалацу імені Довженка, а до кінця року трамвай поїде до вулиці Вернадського.

Наразі ЛКП «Львівелектротранс» прийняло від виробника 4 трамвайні вагони, ще 2 проходять процедуру тестування. Сьомий трамвай надійде на підприємство найближчим часом. Поряд з новими трамваями «Electron» на новій трамвайній лінії на Сихів курсуватимуть трамваї «Tatra», які проходять капітально-відновлюваний ремонт.img_1720 img_1722

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: