Створення об’єднаного центру медицини катастроф Львівщини зайшло у глухий кут

yzobrazhenye-091

Процес створення Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зупинився через бездіяльність Дрогобицької станції медичної допомоги

, яка має увійти в об'єднану установу.

Про це під час засідання медичної комісії облради заявив начальник управлінням майном спільної власності ЛОР Микола Бандра, повідомляє ІА Дивись.info.

«Не робиться ніяких кроків, щодо реорганізації - не проводиться інвентаризація, не попереджуються працівники», - заявив начальник управління.

Як пояснив депутатам керівник Дрогобицької станції швидкої допомоги, що відповідні роботи не проводилися через неузгодженість в документах.

Читайте також: Чи буде катастрофа в медицині катастроф?

За його словами, спочатку йшлося про приєднання Дрогобицької станції до Львівської, а тепер про її ліквідацію. Водночас наказу на ліквідацію не існує. Кріс цього, проти реорганізації виступили працівники установи.

Зі свого боку депутати облради не можуть зрозуміти, як можна проводити конкурс на посаду керівника установи, яка ще не створена.

«Чим буде керувати ця людина, яка в неї буде посадова інструкція?» - запитала заступник голови облради Парасковія Дворянин.

Зараз у Львівській облраді відбувається конкурс на посаду  керівника Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: