У Садового судяться з підприємцем за паркомісця

parkovka-1

У Господарському суді Львівської області перебуває на розгляді заява Львівської міської ради про звільнення ФОП Баляш використання земельної ділянки, спеціально визначеної для паркування транспортних засобів та розташованої на перехресті вул.Стрийська - В.Великого

У Господарському суді Львівської області перебуває на розгляді справа Львівської міської ради проти підприємця щодо звільнення земельної ділянки, яка визначена для паркування транспортних засобів.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

В повідомленні йдеться що, термін дії договору про використання земельної ділянки, спеціально визначеної для паркування транспортних засобів та розташованої на перехресті вул. Стрийська - В.Великого закінчився 31 грудня 2015 року.

«Ще 27 жовтня 2015 року листом ФОП Баляш було повідомлено про те, що дію договору після 31 грудня продовжено не буде.

4 січня цього року управління транспорту відповідним актом зафіксувало, що вказаний майданчик і надалі функціонує. 28 січня ФОП Баляш листом департаменту  знову повідомлено про те, що дію договору продовжено не буде.

11 лютого Баляш О. М. звернулась з адміністративним позовом щодо зобов’язання департаменту житлового господарства та інфраструктури поновити дію договору. 28 березня Галицький районний суд Львова відмовив їй у задоволенні позовних вимог. Також 5 липня Львівський адміністративний апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу Баляш на рішення Галицького районного суду. 15 липня Баляш О.М. подала касаційну скаргу на ці рішення до Вищого адміністративного суду України, рішення по якій на даний час відсутнє.

Також на даний час у Господарському суді Львівської області перебуває на розгляді позовна заява Львівської міської ради про звільнення ФОП Баляш вказаної ділянки», - зазначили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР.

Як додала начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич, справа розглядатиметься у суді 31 жовтня.

Парковка на перехресті вул. Стрийська - В. Великого розрахована на 104 місця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: