Україні найкраще вдалися реформи армії, поліції та децентралізації

Українське суспільство за результатами останніх 7 місяців найкраще оцінює прогрес у реформуванні армії, поліції, державних закупівель та децентралізації.

Про це повідомив заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків на брифінгу в Києві з посиланням на результати дослідження, проведеного компанією TNS Ukraine, передає Уніан.

«Найвищі оцінки за підсумками останніх 7 місяців отримала реформа армії. Показники темпів проведення реформ поліції, децентралізації, державних закупівель, системи освіти оцінюються на середньому рівні», – сказав він.
За словами Шимківа, важливу роль у сприйнятті суспільством реформ відіграло покращення державної комунікації.

«Ми збільшили обсяг комунікації, спілкування з журналістами, пресою щодо кожної з реформ. Про всі ці реформи багато писалося, і ми бачимо, що посилення комунікацій позитивно впливає на сприйняття реформ суспільством», - сказав він.

Офіс впровадження реформ при Кабінеті міністрів України, створення якого фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку, а також Євросоюзом, почне свою роботу 1 листопада. Також ЄС і ЄБРР створять команди підтримки реформ при Міністерстві фінансів, Міністерстві економічного розвитку і торгівлі, Міністерстві аграрної політики та продовольства та Міністерстві інфраструктури України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: