До Львова приїде Міністр юстиції з Китаю

Львівська юстиція планує розвивати напрям обміну досвідом із територіальними органами юстиції Китайської Народної Республіки

.

Про це інформує Головне територіальне управління юстиції у Львівській області.

Сьогодні з офіційним візитом у Львові перебуває Міністр юстиції Китайської Народної Республіки У Айін та представники делегації Міністерства юстиції КНР.

У рамках цього візиту заплановано ознайомлення із роботою територіальних органів юстиції, системи безоплатної правової допомоги та кримінально-виконавчих установ.

Як зазначив начальник ГТУЮ у Львівській області Я. Жукровський,  – вперше в історії львівської юстиції до нас приїжджають такі високоповажні іноземні гості. Робота органів юстиції в Україні та КНР, окрім значних особливостей, має й багато спільного. Китайську делегацію передусім цікавить досвід органів юстиції у забезпеченні надання правової допомоги, правової освіти та відкритості роботи. Ми висловили пропозицію нашим колегам щодо обміну досвідом між українськими та китайськими територіальними органами юстиції, врахуванні практики удосконалення механізмів виконання судових рішень у кримінальних справах.

Як зазначила Міністр юстиції Китайської Народної Республіки У Айін, -  практика співпраці між нашими міністерствами є давньою і ефективною. Співробітництво між органами юстиції має бути результативним та орієнтованим на надання якісних послуг людям, а також у сфері судово-правових питань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: