Суд у справі проти Плотницького допитав Віру Савченко

Сестра народного депутата Надії Савченко Віра дала показання у Подільському районному суді Києва у справі проти ватажка терористичної організації «ЛНР» Ігоря Плотницького.

Сестра народного депутата Надії Савченко Віра дала показання у Подільському районному суді Києва у справі проти ватажка терористичної організації «ЛНР» Ігоря Плотницького, передає Уніан.

Як повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва, сьогодні, 1 листопада, у судовому засіданні розпочався допит свідків та потерпілих, заявлених державним обвинувачем - прокурором відділу прокуратури міста Києва.
Зокрема, у судовому засіданні першою свої показання надала Віра Савченко. Вона повідомила суду обставини викрадення та незаконного переправлення її сестри через кордон України до РФ, а також підтвердила причетність Плотницького та інших осіб до вчинення цих злочинів.

Крім того, зауважили у прокуратурі, як співучасника викрадення сестри Віра Савченко зазначила так званого «начальника контррозвідки» «ЛНР» Володимира Громова.
Наступне засідання суду відбудеться 10 листопада о 17:00, на ньому заплановано допит Надії Савченко та її матері.
Як повідомлялося раніше, 31 серпня Подільський райсуд Києва дозволив проведення заочного розгляду справи проти ватажка «ЛНР» Плотницького.
Він обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 258 (терористичний акт) та ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: