У Червонограді школяр опинився в реанімації через алкогольне отруєння

Працівники Червоноградського відділу поліції вирішують питання про притягнення до відповідальності батьків неповнолітніх, котрі розпивали спиртні напої, після чого один із них був госпіталізований до реанімації.

Працівники Червоноградського відділу поліції вирішують питання про притягнення до відповідальності батьків неповнолітніх, котрі розпивали спиртні напої, після чого один із них  був госпіталізований до реанімації. Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

У Червоноградський відділ поліції 18 жовтня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення з приймального відділення Червоноградської центральної міської лікарні про те, що до них з отруєнням доставлений 15-річний місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Неповнолітнього госпіталізували у реанімаційне відділення.

Під час перевірки працівники сектору ювенальної превенції Червоноградського відділу поліції встановили, що того дня 13-річна учениця 8-го класу однієї із шкіл міста вирішила відсвяткувати свій день народження. Старший за віком знайомий дівчини придбав на її прохання пляшку горілки, пляшку вина та пиво. Разом з двома подругами-ровесницями та чотирма хлопцями віком 13-15 років іменинниця пішла святкувати  на берег річки Західний Буг.

Як з’ясували поліцейські, після святкування на березі діти придбали ще одну пляшку горілки у одному з дворів у місті, випили її і вже тоді одному з хлопців стало погано і його забрала карета швидкої  медичної допомоги.

На даний час триває перевірка, правоохоронці вирішують питання про притягнення батьків неповнолітніх до відповідальності за ст.184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей). Також поліцейські проведуть профілактичні бесіди з дітьми та їхніми батьками.

Як повідомила старший інспектор сектору ювенальної превенції Червоноградського відділу поліції майор поліції Ірина Панасюк, від початку року це вже четвертий випадок отруєння неповнолітньої дитини алкоголем на території обслуговування. Працівники сектору ювенальної превенції  склали 71 адміністративний протокол  за неналежне виконання батьками своїх обов’язків щодо виховання дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: