Українська музика – «дешеве лайно», а депутати – «закінчені вилупки», – наречена Лещенка

Наречена нардепа від БПП Сергія Лещенка Анастасія Топольська проклинає нардепів через прийняття закону про квоти для української музики на радіо. Серед нардепів, які підтримали розвиток української музики та яких вона назвала «закінченими вилупками», і наречений Топольської.

Свої «прокляття» дівчина озвучила в facebook, передає InfoResist.

Через вступ в силу закону про квоти подруга Лещенка може втратити своє шоу на одній з українських радіостанцій, оскільки, на її думку, гідного українського музичного контенту немає.

«Здається, мені доведеться відмовитися від свого радіо-шоу на KISS FM. Сьогодні отримала жахливі новини», - написала вона, і далі опублікувала лист від директора KISS FM Антона Цесліка: «Панове, з листопада вступає в дію норма закону про квоти на україномовну музику. Щоб не вдаватися в усі деталі і подробиці, кінцевий результат для нас такий - ми зобов'язані в кожній годині грати 30 відсотків треків з українським вокалом! Мова саме про вокал, а не про громадянство автора. Тобто якщо в вашому шоу звучить 12-14 треків за годину, 4 з них обов'язково повинні бути саме з українським вокалом! На жаль, дана норма закону обов'язкова до виконання всіма радіостанціями України, незалежно від формату і її недотримання веде до позбавлення ліцензії. Тому вибір у нас з вами невеликий - або ви в кожному своєму радіо-шоу гарантовано граєте україномовні треки, або ми знімаємо з ефіру. Швидше за все, ми залишимо наші підкасти, оскільки вони найбільш завантажувані серед всіх підкастів України. Але в основний ефір Кісс ФМ потраплять лише ті шоу, в яких буде чітко дотримана квота. Прошу повідомити ваше рішення, щоб розуміти залишати або знімати ваше радіо-шоу з ефіру. Дякуємо!».

«У нас стільки української якісної музики, що в форматі КИСС ФМ, не роблять. Ось і закінчилася епоха якісної сучасної електронної музики для FM. Особливо для KISS FM І DJ FM. А якщо чесно, то дати б цим відповідальним за такі закони дебілам в Раді по дупі. Не можу повірити, що після 10 років ведення програми мене змушують відмовитися від неї добровільно. Так, все вірно: «змушують» і «добровільно». І я ж не одна. Я дуже розчарована і сердита. Дуже», - додала Топольська.

«Через якихось закінчених вилупків у мене тепер немає програми. Будьте ви прокляті ідіоти нещасні. З усіма вашими сімейними цінностями і українськими квотами. Наклепають вам дешевого лайна і слухайте на здоров'я. За квотою. Ви просто не розумієте рівень і кількість гідного матеріалу», - додала вона в коментарях.

Серед нардепів, які проголосували за квоти, і наречений Топольської Сергій Лещенко.

Верховна Рада України зобов'язала радіостанції виділяти частину ефірного часу для пісень українською мовою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: