Британські поліцейські використовували дрон для спостереження за футбольними хуліганами

112464418_a_blue_flare_is_thrown_onto_the_pitch_during_the_sky_bet_championship_match_at_st_andrews-large_trans-zgekzx3m936n5bqk4va8rqj6ra64k3taxfzq0dvibjw

Поліцейські Західного Мідленду використовували дрон для спостереження за порядком під час Бірмінгемського дербі - футбольного матчу між клубами Бірмінгем Сіті і Астон Вілла.

Поліцейські Західного Мідленду використовували дрон для спостереження за порядком під час Бірмінгемського дербі - футбольного матчу між клубами Бірмінгем Сіті і Астон Вілла, повідомляє The Telegraph, передає Apparat 

Дрон літав над стадіоном Сент-Ендрюс і його околицями на висоті 120 метрів. У Великобританії існують суворі обмеження на використання безпілотників, проте поліція отримала дозвіл від Управління цивільної авіації (CAA) і Управління повітряним рухом Бірмінгема. У поліції пояснили, що вирішили використовувати «небесні очі» заради забезпечення безпеки під час гри Бірмінгем – Сіті-Астон Вілла, оскільки раніше зустрічі цих клубів закінчувалися масовими бійками футбольних хуліганів.

«Ми не будемо терпіти злочину і насильство на футбольні події. Ті, хто буде арештований у зв'язку з цим, ризикують отримати заборону на відвідування майбутніх матчів », - сказав інспектор Нік Роув.

Сержант Кейт Холідей додав, що дрон забезпечує високоякісну зйомку, яка дозволяє швидко ідентифікувати підозрюваних.

Матч завершився з рахунком 1:1. Як повідомляє поліція Західного Мідленду, подія обійшлася без серйозних порушень.

https://youtu.be/oRhvz2BKGdc

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: