Через гроші неповнолітній хотів убити свою бабусю

В Одесі правоохоронці затримали неповнолітнього за підозрою у вбивстві своєї бабусі і підпалі її квартири.

 

Про це повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції, 72-річна жінка стала жертвою власного онука і його приятеля, передає Уніан.

Відзначається, що минулої неділі до Суворовського відділу поліції надійшло повідомлення від працівників ДСНС про те, що після гасіння пожежі в одній із квартир на проспекті Добровольського виявлено жінку, яка загинула не від вогню, а в результаті каліцтв.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду на тілі загиблої хазяйки квартири було виявлено тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми та колото-різаної рани шиї.
Пізніше співробітники Суворовського відділу поліції встановили і затримали підозрюваних. Ними виявилися 17-річний онук загиблої і його приятель.
З`ясувалося, що причиною вбивства стали гроші, які зберігалися в квартирі. Онук потерпілої жив за вказаною адресою і знав про них. Він розповів про це своєму товаришеві і запропонував пограбувати власний будинок, пообіцявши 1 тис. дол. Його товариш-одноліток, який раніше вже був засуджений за грабіж, погодився.

«Щоб не бути впізнаними і не залишати слідів, вони купили маски з прорізами для очей, медичні рукавички та бахили... Літня жінка була вдома сама. Зловмисники подзвонили у двері, і вона їм відкрила. За попередньою домовленістю, товариш онука схопив господиню і, прикривши рот рукою, заштовхнув в одну з кімнат», - повідомили в главку.
За словами затриманих, бабуся намагалася чинити опір і спробувала подзвонити по телефону. Тоді спільник онука дерев`яною битою кілька разів ударив жінку по голові, після чого увіткнув в горло ножа.
Розправившись з потерпілою, зловмисники ще деякий час шукали гроші, але не знайшли. Щоб приховати сліди злочину, один з хлопців дістав із шафи пляшку спиртного напою, облив розкидані речі і підпалив. Коли почалася пожежа, юнаки залишили квартиру, забравши мобільний телефон убитої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: