Доки приїхали слідчі на місце смертельної ДТП, дорожники все поприбирали

Незадовільним є розслідування за фактами ДТП. Так, між слідчими та працівниками патрульної поліції відсутня взаємодія щодо проведення першочергових слідчих дій, що призводить до втрати інформації та унеможливлює встановлення істини у кримінальному провадженні.

Незадовільним є розслідування за фактами ДТП. Так, між слідчими та працівниками патрульної поліції відсутня взаємодія щодо проведення першочергових слідчих дій, що призводить до втрати інформації та унеможливлює встановлення істини у кримінальному провадженні, вважають у прокуратурі Львівщини.

До прикладу, 11 серпня цього року внаслідок зіткнення трьох транспортних засобів у с.Нагірному Сколівського району від отриманих травм загинуло двоє осіб. До приїзду слідчо-оперативної групи ГУ НП у Львівській області, патрульною поліцією надано дозвіл працівникам служби автомобільних доріг на прибирання з дороги слідів злочину – уламків автомобілів-учасників аварії. Ці дії призвели до унеможливлення фіксування слідчим слідової інформації ДТП.

Враховуючи такі факти, прокуратурою Львівської області скеровано відповідні листи керівнику Національної поліції України, а також на адресу начальника ГУ НП у Львівській області та начальника управління патрульної поліції у м.Львові з вимогою вжити ефективних заходів для координації роботи з профілактики порушень Правил дорожнього руху, належного досудового розслідування у провадженнях окресленої категорії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: