«Динамо» мінімально програло «Бенфіці» у Лісабоні (Фото)

14883605_10157657817455716_8692146375666211933_o

Вчора, 1 листопада, у четвертому турі розіграшу Ліги чемпіонів УЄФА «Динамо» зазнало мінімальної поразки від «Бенфіки» на стадіоні «Да Луш» у Лісабоні.

Вчора, 1 листопада, у четвертому турі розіграшу Ліги чемпіонів УЄФА «Динамо» зазнало мінімальної поразки від «Бенфіки» на стадіоні «Да Луш» у Лісабоні, повідомляє прес-служба ФК «Динамо».

З перших хвилин лісабонці встановили контроль над грою та почали будувати позиційні атаки. Динамівці теж не збиралися відсиджуватися в обороні, проте господарі поля за шаленої підтримки трибун діяли активно і агресивно на всіх ділянках поля, вдаючись до пресингу навіть на чужій половині поля. Раз-по-раз це приводило до помилок з боку суперників, і досить швидко жовті картки до свого пасиву занесли Гонсалес та Морозюк.

Однак у середині тайму небезпечні моменти почали виникати не лише біля динамівських воріт, а й біля протилежних. Спершу Мораєс скористався помилкою захисника «орлів», підхопив м’яч у центрі поля, промчався до штрафного майданчика та вивів на ударну позицію Гонсалеса, але удар парагвайця заблокували. Після дещо незвичного розіграшу кутового Гонсалес головою від лицьової відкинув м’яч точно на голову Віді, однак той не зумів прицільно пробити.

Здавалося, «біло-сині» знайшли свою гру, та кілька помилок наприкінці тайму призвели до пропущеного голу. Спершу Макаренко на своєму фланзі не втримав без фолу Сальвіо, а після навісу зі штрафного арбітр вгледів порушення правил у діях Віди, який, здавалося би, зовсім легко притримав опонента. Пенальті чітко виконав Сальвіо, і на перерву «Бенфіка» пішла, ведучи в рахунку.

На початку другого тайму динамівці ледь не пропустили вдруге. Після потужного дальнього пострілу Гедеша м’яч влучив у поперечину воріт та опустився на кут воротарського майданчика, де його не зумів зафіксувати в руках Рудько, але, на щастя, нападник «Бенфіки» не очікував такого «подарунка» від Артура.

Поступово господарі поля заспокоїлися, стали грати менш агресивно та активно в атаці, чим ледь не скористалися гості. Найкращий шанс зрівняти рахунок динамівці втратили на 69-й хвилині. Сидорчук вивів Гонсалеса на побачення з Едерсоном, Дерліс прокинув м’яч повз голкіпера, змусивши того порушити правила. Арбітр вдруге у грі призначив пенальті, але Мораєсу не вдалося переграти Едерсона ударом з 11-метрів – кіпер зреагував на удар в кут воріт.

Інтрига у грі зберігалася до останніх хвилин, однак команда Руя Віторії у останні хвилини грала надійно та академічно, більше не дозволяючи створювати надто небезпечні моменти біля своїх воріт. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу «Бенфіки».

9h5rpniic-u

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: