На Львівщині, на дорогах державного значення проблема зі знаками і асфальтом

14925737_1613201075648325_2032550638333460644_n

Після завершення осіннього комісійного огляду доріг у Львові, патрульні обстежили дороги державного значення.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Загалом оглянули відрізки доріг, що прямують на Київ, Чоп, Шегині, Краковець, Раву-Руську та Червоноград. В секторі безпеки дорожнього руху патрульної поліції відзначають, що на трасах найчастішим порушенням є неналежне встановлення чи видимість дорожніх знаків, а інколи й повна їхня відсутність, а також ті чи інші деформації в дорожньому покритті, що не відповідають вимогам ДСТУ.

Зокрема, на автомобільній дорозі М-06 Київ-Чоп, на відрізку від 554 км до 702 км, зафіксовано 15 порушень, де зелені насадження погіршують видимість технічних засобів організації дорожнього руху. Також, на цьому ж відрізку є 11 порушень у встановленні дорожніх знаків та 7 ділянок де є напливи або інші пошкодження на дорожньому покритті.

На дорозі М-10 Львів-Краковець, патрульні зафіксували 6 вибоїн висотою понад 4 см, що є порушенням вимог ДСТУ. Тут також проблеми з дорожніми знаками – задокументовано 13 таких порушень.

На дорозі Р-15 Жовква-Червоноград зафіксовано 8 осідань дорожнього покриття та 9 порушень правил встановлення дорожніх знаків.

Ці та інші недоліки інспектори сектору безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у місті Львові зафіксували в актах огляду. Згодом, вони надішлють вимоги щодо усунення порушень балансоутримувачам. Є порушення, які мають усунути негайно. Деякі недоліки мають виправити впродовж місяця. Наприклад осідання, вибоїни, напливи та інші деформації глибші 6 сантиметрів за 10 діб, інші – 30 діб. Відсутні дорожні знаки мають встановити негайно. Замінити пошкоджені, а також попереджувальні знаки і знаки пріоритету, що не відповідають стандартам за 3 доби. Відновити розмітку впродовж 30 днів. Якщо розпорядники не виконають вимог патрульної поліції, інспектори складуть протоколи за статтею 188-28 КУпАП «Невиконання законних вимог посадових осіб уповноважених підрозділів Національної поліції щодо усунення порушень правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху. Штраф від 255 до 340 гривень за рішенням суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: