На Львівщині завершився третій етап операції «зброя та вибухівка»

Протягом місяця мешканці Львівщини мали можливість здати у підрозділи поліції вогнепальну зброю, боєприпаси, спецзасоби та вибухові матеріали, що зберігались у них без відповідної реєстрації.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

«Всього у період від 1 по 31 жовтня у підрозділи поліції Львівщини мешканці здали 105 одиниць зброї, з них 7 одиниць мисливської нарізної та 98 одиниць мисливської гладкоствольної. 39 одиниць цієї зброї були раніше зареєстровані. Також мешканці принесли 8 патронів до цих рушниць», - розповів начальник відділу дозвільної системи Головного управління Національної поліції у Львівській області підполковник поліції Віктор Катерина.

Окрім того здано 59 одиниць спеціальних засобів, з них газових пістолетів та револьверів – 50 одиниць (49 з яких зареєстровані) та 9 одиниць пристроїв травматичної дії.

Здаючи гладкоствольну мисливську зброю та спецзасоби, мешканці мали можливість після проведення перевірки зареєструвати їх на себе та в подальшому користуватись ними на законних підставах. Так, за підсумками місячника вирішується питання про реєстрацію 96 одиниць зданої зброї та спецзасобів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: