У Львівській облраді визначили основні положення конкурсу мікропроектів на 2017 рік

Вчора, 2 листопада, на засіданні Конкурсної ради з реалізації Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку затвердили пріоритети конкурсу, граничну вартість мікропроекту та суму субвенції з обласного бюджету на 2017 рік, а також терміни подання заявок, передає прес-служба ЛОР.

Як поінформував начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв'язків Іван Собко, на наступний рік пропонується п’ять основних пріоритетів – це освітня галузь, дошкільні начальні заклади, заклади охорони здоров’я, народні доми,вуличне освітлення та інші пріоритети. В пункті «інші пріоритети» можна буде подавати проекти, які не дублюються з діючими обласними програмами.

«Слід зауважити, що цього разу в пріоритеті охорони здоров’я ми, окрім ФАПів, даємо можливість подаватися на конкурс районним та міським лікарням, амбулаторіям сімейної медицини, центрам медико-санітарної допомоги, - зазначив Іван Собко. – Ці медичні заклади зможуть здійснити реконструкцію, капітальний ремонт, заходи з енергозбереження, а також придбати необхідне обладнання. А в галузі освіти ми включаємо також позашкільні навчальні заклади».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: