У Львові «гастролер» збував підроблені російські рублі

У Львові чоловік збував підроблені банкноти номіналом 5000 російських рублів, повідомляє прес-служба прокуратура Львівської області.

У Львові чоловік збував підроблені банкноти номіналом 5000 російських рублів, повідомляє прес-служба прокуратура Львівської області.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 Львівської області районним відділом поліції повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення у сфері господарської діяльності «гастролеру» з м.Києва. Вказаний чоловік який подорожуючи по території України збував завідомо підроблені банкноти номіналом 5000 російських рублів, які не відповідають зразкам банкнот Банку Російської Федерації, що перебувають в офіційному обігу на території України.

Встановлено, що з 2014 року підозрюваний розшукувався правоохоронними органами Донецької області, за вчинення аналогічного кримінального правопорушення. На даний час його затримано, вирішується питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Окрім цього він перевіряється на причетність до вчинення кримінальних правопорушень у м. Києві, Кіровоградській та Вінницькій областях.

Довідково: зберігання, придбання, перевезення, а також збут підробленої іноземної валюти, вчинений повторно, передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: