У Львові невідомі побили та пограбували чоловіка

Працівники Залізничного відділу поліції викрили 21-річного грабіжника та встановлюють місце перебування його спільників.

У Залізничний відділ поліції 2 листопада надійшло повідомлення від чергового лікаря однієї з львівських лікарень. Медик повідомив, що до них за медичною допомогою звернувся 30-річний мешканець міста Соснівка. Лікарі діагностували у чоловіка «струс головного мозку, забій грудної клітини та алкогольне сп’яніння».

Як встановили правоохоронці, у той день потерпілий перебував в гостях у своєї знайомої. Близько опівночі він вийшов на загальний балкон, де на нього напали невідомі чоловіки, побили його та, погрожуючи ножем, заволоділи його грошима у сумі вісімсот гривень, годинником та паспортом.

Також встановлено, що до скоєння злочину причетний 21-річний львів’янин, поліцейські вживають заходів аби встановити місце перебування його спільників.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі від семи до десяти років з конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування.

Також у Золочівський відділ поліції 01 листопада надійшло повідомлення від 32-річної місцевої мешканки. Жінка повідомила, що з квартири, де вона проживає, було викрадено два гаманці із грошима в сумі близько півтори тисячі гривень та документи (пенсійне посвідчення та посвідчення водія).

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний 21-річний житель Закарпатської області. Зловмисник проник в квартиру через незачинені вхідні двері. Речові докази (викрадені гаманці) правоохоронці у зловмисника вилучили, сам хлопець у скоєному зізнався.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох  до шести років. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: