Угорець на кордоні заблокував рух, бо не хотів стояти у черзі

Учора на Закарпатті співробітники Держприкордонслужби не допустили перекриття смуг руху громадянами в пункті пропуску через державний кордон.

Учора на Закарпатті співробітники Держприкордонслужби не допустили перекриття смуг руху громадянами в пункті пропуску через державний кордон, про це повідомили у Загальному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Так, у пункті пропуску «Лужанка», що на українсько-угорському кордоні, конфліктну ситуацію створив громадянин Угорщини, який рухався на виїзд з України мікроавтобусом «Фіат». Чоловік здійснив несанкціонований об’їзд черги автомобілів перед пунктом пропуску та заблокував виїзний напрямок руху. На зауваження прикордонників Мукачівського загону повернутися та не створювати затору у пункті пропуску, угорець зреагував агресивно та відмовився виконувати розпорядження. За злісну непокору законній вимозі військовослужбовця Державної прикордонної служби України стосовно даного громадянина складено протокол за ст.185-10 КУпАП. По факту правопорушення поінформовано співробітників поліції в Закарпатській області, а матеріали справи скеровано до суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: