До прокуратури передали справу контрабандиста наркотиків

Завершено досудове розслідування стосовно контрабандиста наркотиків.

Про це повідомив речник УСБУ у Львівській області Мирослава Клячківська.

Нагадаю, 1 липня ц.р. співробітники Управління Служби безпеки України у Львівській області спільно з прикордонниками затримали контрабандиста з великою партією наркотиків та прекурсорів.

Правоохоронці зупинили автомобіль мешканця Яворівського району, який в’їжджав до України через пункт пропуску «Будомєж – Грушів». Під час огляду машини співробітники спецслужби виявили майже сімсот пігулок, що містять прекурсори для виготовлення психотропну – метамфетаміну, та триста грамів трамадолу.

В ході досудового розслідування слідчими УСБ України у Львівській області контрабандисту оголошено про підозру у вчиненні злочинів передбачених ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 305, ч. 3 ст. 311 Кримінального кодексу України та судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

3 листопада 2016 року, досудове розслідування завершено стосовно зловмисника, який перемістив на територію України велику партію наркотичних засобів та прекурсорів. Цього ж дня матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом скеровано в прокуратуру Львівської області для підтримання обвинувачення в суді.

Відповідальність за вказані злочини передбачається позбавленням волі строком від 6 до 12 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: