На Кіровоградщині поліцейські зупинили водія, який перевозив наркотики

На Кіровоградщині поліцейські зупинили водія, який перевозив майже 3 кг наркотичної речовини.

Про це повідомили у прес-службі сектора комунікації поліції в Кіровоградській області, передає Уніан.

Поліцейські роти дорожньо-патрульної служби за порушення правил дорожнього руху 3 листопада зупинили автомобіль «Mercedes Benz» під керуванням жителя однієї з сусідніх областей.

Під час складання матеріалів про адміністративне правопорушення правоохоронці звернули увагу на дивну поведінку водія: чоловік виглядав знервованим та намагався якомога менше спілкуватися із працівниками поліції. Поліцейські запідозрили, що він перебуває під дією певних препаратів. До того ж на пасажирському сидінні виявили пристрій для вживання наркотиків, а в дверцятах авто – згорток із подрібненою речовиною рослинного походження.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, співробітники якої під час огляду транспортного засобу виявили наступні предмети: пістолет «Флобер» із знищеним заводським номером та набої до нього, пристрій для куріння із залишками речовини невідомого походження, а у багажнику знайшли пластикове відро із подрібненою речовиною рослинного походження із характерним запахом коноплі, вагою близько 3 кг.
Усі предмети вилучені та направлені на дослідження. Інформацію про подію внесено до Єдиного обліку. Наразі тривають слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: