Стриянка ховала вдома зброю, наркотики і боєприпаси

Працівники Стрийського відділу поліції викрили місцеву мешканку, котра у власній квартирі у центрі міста зберігала зброю, боєприпаси та наркотики.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Під час санкціонованого обшуку в квартирі 48-річної місцевої мешканки правоохоронці виявили ручну гранату «РГД-5», пістолет,  набої  та двадцять таблеток «Субітекс».

«Як встановили  експерти, вилучений пістолет є вогнепальною зброєю, набої до пістолета та граната  - бойові. Щодо таблеток, то вони  містять наркотичну речовину бупренорфін. Ми встановлюємо усі обставини, за яких жінка, придбала зброю та  боєприпаси.  За словами  самої підозрюваної, гранату РГД-5, яка зберігалась у розібраному стані – з від’єднаним запалом, вона знайшла на вулиці», - розповів керівник стрийських правоохоронців підполковник поліції Іван Малиш.

Наразі 48-річній стриянці, котра у минулому була засуджена за збут наркотичних засобів,  повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених  ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)  та ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Суд обрав для підозрюваної міру запобіжного заходу - тримання під вартою. За незаконне зберігання зброї, бойових припасів та наркотичних речовин 48-річній жінці  загрожує до семи років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: