Лєшек Бальцерович вважає, що реформи в Україні болісні лише для певних угрупувань

721368
фото: Обозреватель

Співголова стратегічної групи радників із підтримки реформ в Україні Лешек Бальцерович переконаний, що Реформи в Україні болісні не для суспільства, а для певних угруповань. Про це він сказав в інтерв'ю «Радіо Свобода».

Співголова стратегічної групи радників із підтримки реформ в Україні Лешек Бальцерович переконаний, що Реформи в Україні болісні не для суспільства, а для певних угруповань. Про це він сказав в інтерв'ю «Радіо Свобода».

«Звісно, немає ніяких виправдань тому, що роблять Росія, Путін. Але якщо це вже є, то що краще для України: економічно бути міцнішою, щоб більше грошей і для людей, і для військових чи уповільнення із-за відсутності реформ?
Але мені здається, що міцніше економічне зростання набагато краще, що війна не повинна слугувати виправданням для поганої політики, для гальмування реформ, завдяки яким економічне зростання в Україні може зміцнюватися, тому що воно починається. У цьому році МВФ оцінює, що це буде вище 1%, а в наступному році може бути більше. Але щоб він був міцнішим, треба покращити умови для чесного підприємництва», - заявиви політик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: