Бойовики за добу 52 рази обстріляли українських військових

Контрольовані Росією бойовики на Донбасі за минулу добу 52 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Про це повідомляє прес-центру штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, на Маріупольському напрямку зафіксовано 32 провокації. «Укріплення Збройних сил України поблизу Старогнатівки, Новотроїцького та Гнутового противник обстріляв з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї, а в Березовому - з гранатометів та озброєння БМП. В районах Мар’їнки, Павлополя, Талаківки та Водяного бойовики вели вогонь з мінометів калібрів 82 мм та 120 мм, в Красногорівці, окрім мінометів, стріляли з озброєння танку. По укріпленнях захисників України в Широкиному бойовики застосували кулемети, міномети обох калібрів, вогонь БМП, ствольну артилерію 122 та 152 калібрів», - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку окупанти 12 разів порушили режим припинення вогню. В районах Щастя, Жовтого та Новоолександрівки ворог використав проти сил АТО гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю, а в Станиці Луганській до вказаної зброї окупанти додали вогонь снайперів та міномети калібру 82 мм, інформують у штабі.
На Донецькому напрямку відбулось 8 обстрілів. «У Новотроїцькому російсько-окупаційні війська застосовували проти українських воїнів стрілецьку зброю, в Зайцевому – гранатомети різних систем, міномети калібру 82мм. В напрямку підрозділів поблизу селища Троїцьке обстріли відбулись з мінометів калібру 120 мм, а в Авдіївці та Луганському вогонь вели з озброєння танків, БМП, мінометів 82 та 120 калібрів», - підкреслюється в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: