Фахівці МВФ навідалися до Львова: говорили про розвиток міста і країни

Міський голова Львова Андрій Садовий та представники міськради під час зустрічі з місією фахівців Європейського департаменту МВФ обговорили питання розвитку міста та реалізації державних і місцевих інвестиційних програм, а також шляхи подолання економічної кризи в країні.

Міський голова Львова Андрій Садовий та представники міськради зустрілися з місією фахівців Європейського Департаменту МВФ з проведення консультацій за статтею IV Угод МВФ.

Сторони обговорили питання розвитку міста та реалізації державних і місцевих інвестиційних програм, а також шляхи подолання економічної кризи в країні. Окрім цього, говорили про співпрацю Львова з бізнес-колами та стосунки міста з урядом у рамках децентралізації. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Ми часто приїжджаємо в Україну, але зазвичай залишаємось у Києві, адже більшість наших перемовин відбуваються саме там. Натомість, наша сьогоднішня зустріч – не така, як зазвичай. Сьогодні ми тут, аби зустрітися з представниками місцевої влади й бізнес-кіл та обговорити їхнє бачення економіки, труднощів у її реформуванні та шляхів їх подолання. Ми вбачаємо в Україні величезний потенціал. Тут дуже освічене населення. Але потрібно не зупинятися в економічному розвитку та втіленні реформ в життя. Думаю, що у Львові справи йдуть краще. Цьому сприяє близькість до Європи та реалізація численних проектів з розвитку міста, зокрема – через співпрацю з представниками бізнесу», - зазначив керівник місії Рон ван Роден.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: