Львівські прикордонники затримала чоловіка з 3,5 тисячі пачок контрабандних цигарок

thumb_news_20161107_113508_1478511308

У пункті пропуску «Угринів» прикордонники Львівського загону завадили перевезенню через державний кордон контрафактних тютюнових виробів.

У  пункті пропуску «Угринів» прикордонники Львівського загону завадили перевезенню через державний кордон контрафактних тютюнових виробів. Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Їх до Республіки Польща намагався вивезти 41-річний громадянин України, житель міста Луцьк. Сигарети чоловік  заховав у бокових конструктивних порожнинах салону автомобіля марки «Фольксваген». Усього прикордонники та представники фіскальної служби виявили понад 3,5 тисячі пачок сигарет – «Lifa», «Compliment», «Minsk», «NZ» та «Queen» без акцизних марок.

Також прикордонники Мукачівського загону під час проведення перевірки в пункті пропуску «Вилок» автомобіля «Ніссан» виявили більш ніж 400 пачок сигарет марки «Rothmans». За кермом транспортного засобу був 29-річний громадянин України. Аби приховати контрабандний тютюн, чоловік запакував тютюнові вироби в газовий балон, який знаходився у багажному відділенні. Сигарети та транспортний засіб вилучили.

Ще майже 2 тисячі пачок сигарет, які намагались приховано перемістити через державний кордон виявили у трьох випадках прикордонники Луцького та Мостиського загонів спільно з представниками фіскальної служби. Водії, громадяни Польщі, Франції та Білорусі приховали сигарети в конструктивних особливостях та багажнику транспортних засобів.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: