Наші землі, нам і віддали, - сільський голова Малехова про межі Львова

Межа між Малехівською сільською та Львівською міською радами проходить по будинках та земельних ділянках

.

Про це заявив виступаючи на засідання постійної комісії з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури Львівської обласної ради сільський голова Малехова Володимир Сеньковський, передає ІА Дивись.info.

«В 2015 році погодили абрис проектної межі Львова і Малехівської сільської ради. Є тільки одна проблема – брали не по формуванню територій, а по теодолітному ходу. Межа ріже будинки, земельні ділянки, які є в приватній власності, на які є документи видані Дублянською міською радою, куди входив раніше Малехів. Коли почали виясняти ці проблеми і ввели всі землі в межі  населеного пункту виник казус – цвинтар львівський збиранка заліз на територію Малехівської ради майже на 80 сотиків. Люди мали державні акти на землю, а все в хрестах. Приходить людина а в неї хрести на ділянці. Ми їй виділили іншу землю, щоб було спокійно. Були судові процеси – не усвідомили. Місто далі не дослухається до нашого рішення» - заявив сільський голова.

«Ми віддали землю, ми віддали ряд будинків, які є фактично малехівськими» - заявив начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин міської ради Сергій Коровайник.

«Наші землі нам і віддали. Це махєрський шлях» - обурився сільський голова.

Нагадаємо, Малехів, Грибовичі, Рясне – Руське та Винники не підписали документів про встановлення меж зі Львовом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: