Поліція проводить розслідування щодо сутички активістів у Львові

cross-media-org_-ua_

Поліцейські встановлюють обставини подій, що мали місце 6 листопада під час протистояння активістів громадських організацій.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

В повідомленні йдеться, що вчора, 6 листопада, до поліції надійшло вісім повідомлень про порушення громадського порядку на вулиці Залізничній у Львові. У повідомленнях йшлось про те, що невідомі особи порушують публічний порядок, кидають вибухові пакети та готуються до масової бійки. На місце події було скеровано  правоохоронців.

Як встановили поліцейські, о 18.30 на площі Святого Юра у Львові зібрались близько двохсот представників різних громадських організацій, щоб не допустити проведення пішої ходи з нагоди святкування дня народження Нестора Махна. Публічний порядок на площі забезпечували працівники поліції, сутичок між активістами не було.

Тоді члени громадських організацій перемістились на вулицю Залізничну, де між ними виникло протистояння, під час якого невідомі кинули кілька петард.

Після приїзду правоохоронців публічний порядок на вулиці Залізничній був відновлений. Потерпілих та пошкоджень майна на місці події виявлено не було. З місця події експерти вилучили два предмети, схожі на петарди.

Усі повідомлення зареєстровані, за фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють особи хуліганів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: