Реакція соцмереж на заяву Саакашвілі про відставку

img_3673

Заява про відставку голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі стала темою дня. Політики, журналісти, політологи, публічні люди активно обговорюють в соцмережах причини та наслідки заяви.

Заява про відставку голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі стала темою дня. Політики, журналісти, політологи, публічні люди активно обговорюють в соцмережах причини та наслідки заяви.

«Я вирішив подати у відставку і розпочати новий етап боротьби. У мене не опустяться руки. Я не втомлюся. Нехай вони не сподіваються і нехай вони не розраховують позбутися від мене. Я той солдат, який іде скільки може, а потім стільки, скільки треба. Скільки треба для повної перемоги і для того, щоб позбавити Україну від цієї мерзоти, від цієї корупційної бруду, яка капіталізує на крові наших солдатів, на жертви Майдану, яка зрадила ідею української революції та у яких єдина мотивація – набивати собі кишені, посилювати свій клан і остаточно пограбувати Україну», – сказав Саакашвілі.

Нардеп Олег Ляшко написав, те що Саакашвілі пішов у відставку - єдина можливість для нього хоч як-небудь зберегти обличчя.

Також він додав, що Радикальна партія вимагає від Президента Порошенка не приймати відставку Саакашвілі, поки він не відзвітує про свою роботу на посаді голови Одеської ОДА.

Натомість депутат Володимир Парасюк цікавиться, як інші зреагували на цю заяву.

Нардеп Борислав Береза зробив прогноз щодо майбутнього грузина в Україні, також його зацікавило, хто стане новим очільником Одеської ОДА.

А міський голова Львова в підтримку Саакашвілі, опублікував епічну поему, котру написав у 12 столітті грузинський поет Шота Руставелі.

Народний депутат Сергій Лещенко в коментарі Страна.ua повідомив, що після своєї відставки з поста губернатора Одеської області займеться об'єднанням «ДемАльянсу» і «Хвилі» в єдину партію.

А екс-заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе заявив, що Саакашвілі не поїде з України і буде вести активну політичну діяльність.

«Саакашвілі чітко розуміє, в чому полягає запит українського суспільства на тлі панує свавілля. Він завжди діяв за запитом суспільства», - Сакварелідзе.

Також прокоментував заяву про відставку нардеп Вадим Рабинович.

«Чотири дні тому він опублікував лист зі зверненням до грузинів, де пообіцяв жителям Грузії обов'язково з ними зустрітися. Вибори у них вже давно пройшли. Очевидно, Саакашвілі недовантаження. Не знаю, чого йому не вистачило - може, кокаїну, а може, води», - припустив Рабинович.

В коментарі ІА Дивись.info політологи Михайло Басараб та Анатолій Романюк розповіли, що Міхеїл Саакашвілі, зрозумівши, що шляху для повернення назад у політику Грузії немає, боротиметься за місце в українському політикумі. Найочевидніше, спочатку він спробує своїх сил під час парламентських виборів.

Натомість, як повідомив УНН співрозмовник близький до Адміністрації Президента, що серед тих, хто може бути призначений на посаду глави Одеської обласної державної адміністрації, називають прізвище нардепа, першого заступника глави фракції БПП Ігоря Коненка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: