У Кремлі заявили, що «агресивність» НАТО «витравити неможливо»

У Кремлі заявили, що «агресивність» НАТО «витравити неможливо».

 

Про це журналістам у Москві сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає Уніан.

«Агресивний характер цієї організації, незважаючи на те, що вже не існує блоків-візаві НАТО, через конструктивні ідеологічні й політичні причин цієї організації витравити неможливо», - сказав Пєсков.
Він заявив, що в плані гарантування національної безпеки Росія діє в рамках своїх кордонів, і ці дії не становлять загрози.
«Процеси просування НАТО в бік наших кордонів є очевидним фактом. Подібні заяви генсекретаря НАТО зайвий свідчать про агресивний характер цієї організації», - сказав Пєсков.

Він закликав не забувати, що НАТО створювалося не для миру, а для «агресивних дій».
Раніше газета Times з посиланням на командування Альянсу повідомила, що НАТО планує скоротити строки розгортання 300 тисяч військових «другого ешелону» до двох місяців на тлі напружених відносин з РФ.
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг у розмові з виданням не назвав подробиць нового мобілізаційного плану. Однак колишній постійний представник Великої Британії в НАТО Адам Томсон заявив, що йдеться про перегляд термінів розгортання близько 300 тис. військових так званого «другого ешелону», які скоротяться до двох місяців. Наразі мобілізація угруповання такого розміру може займати приблизно півроку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: