У Львові триває благодійна виставка на підтримку воїнів АТО

hqfoqhf3gitt

Зануритися в таємничий світ творчості магістрантки першого курсу ІБІД Віри Антіпової можна відвідавши її виставку – «Мати – світ в очах дитини», яка діє від 27 жовтня до 14 листопада в Арт-галереї Вишинської.

Зануритися в таємничий світ творчості магістрантки першого курсу ІБІД Віри Антіпової можна відвідавши її виставку – «Мати – світ в очах дитини», яка діє від 27 жовтня до 14 листопада в Арт-галереї Вишинської, повідомляє прес-служба НУ ЛП.

«Вважаю, що символом України є жінка-берегиня. А мати для кожної людини є цілим світом, її не можна ніким замінити, вона веде нас і виховує все життя, перші дотики-обійми – мамині», – наголосила молода художниця.

Більшість картин Віра виконала на склі. Вона вперше застосовувала цю техніку розпису. Загалом на виставці представлено 25 робіт, які дівчина створила впродовж року. В картинах переважає петриківський розпис із елементами живопису.

Виставка – благодійна, тож кожен, хто відвідає експозицію, може допомоги воїнам АТО, придбавши роботи художниці чи пожертвувавши гроші в спеціальну скриньку. Зібрані кошти Віра Антіпова передасть на підтримку українських воїнів.

Відвідати виставку можна до 14 листопада з 10.00 до 18.30 щодня, (вул. Фурманська, 5/3. Арт-галерея Вишинської). За докладною інформацією щодо придбання робіт звертайтеся за електронною адресою[email protected] або на сторінку соцмереж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: