У Москві відбувається демонстрація, присвячена 99-й річниці захоплення більшовиками влади в Росії

У Москві відбувається демонстрація, присвячена 99-й річниці захоплення більшовиками влади в Росії, що має назву «Велика Жовтнева соціалістична революція».

В акції беруть участь кілька тисяч чоловік. Присутні тримають в руках червоні прапори і символіку Комуністичної партії Російської Федерації (КПРФ), а також портрети радянського вождя Йосипа Сталіна. Деякі учасники прийшли у формі часів війни з плакатами: «Слава забутим героям НКВС».
Час від часу демонстранти скандують гасла: «Ленін, партія, комсомол», «Наша батьківщина – СРСР», «Сказав же Ленін ясно – Росія буде червоною», «Ленін, Сталін, соціалізм», «Ура», «Революція», «Червоні в місті».
На Пушкінській площі, де зібралися російські комуністи, відбувається торгівля радянською символікою – значки, чашки і тарілки з відповідними зображеннями. Маршрут демонстрації оточений поліцією. Звучать радянські марші.
Очолює колону незмінний лідер КПРФ Геннадій Зюганов і депутати від КПРФ.
Організаторами виступили КПРФ, «Рух на підтримку армії», Союз радянських офіцерів, Всеросійський жіночий рух «Надія Росії», Ленінський комуністичний союз молоді та ряд інших лівих партій і рухів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: