Львівська мерія уклала мирову угоду з забудовником готелю на Федорова

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив зміни до міського бюджету за якими міська рада виділить з бюджету Львова 59 млн 728 тис.грн. для ТзОВ «Українські інвестиційні системи».

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив зміни до міського бюджету за якими міська рада виділить з бюджету Львова  59 мільйонів728 тисяч гривень для ТзОВ «Українські інвестиційні системи», передає ІА Дивись.info.

Йдеться про компанію, яка мала збудувати готель на вулиці Федорова, 23.

Як розповіла начальник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич місто знайшло порозуміння з забудовником.

Читайте також: Забудовник розповів, як винниківські депутати вимагали у нього хабар

«Фактично було укладено мирову угоду, зафіксовано суму, яка підлягає поверненню. Це не є завершення наших стосунків з ними. Зараз ми приймаємо рішення про повернення цих коштів і будемо в подальшому працювати», – пояснила начальник юридичного управління.

Статті по темі: ДАБІ анулювала дозволи на будівництво у Львові за двома адресами

Право оренди земельної ділянки на вулиці Федорова було продано за аукціону у 2007 році за 19 мільйонів гривень. Угода буда визнана недійсною з моменту укладання за позовом «Об’єднання комітетів для євреїв колишнього Радянського союзу». Відтак «Українськi iнвестицiйнi системи» звернулись до суду з позовом до Львiвської міської ради вiдшкодування збиткiв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: