На завтра синоптики прогнозують у Львові сильні опади

Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що 9 листопада по місту Львову вночі та вранці туман видимістю 200 – 500 м. Вранці та вдень сильні опади (переважно у вигляді дощу).

Відтак, за прогнозами синоптиків, завтра по місту Львову хмарна погода. Вночі помірні, вранці та вдень сильні опади (переважно у вигляді дощу). Вночі та вранці туман. Вітер східний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 1 – 3° тепла, вдень 3 – 5° тепла.

10 листопада очікується хмарна погода з проясненнями. Місцями невеликі опади. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний з переходом на південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 0 – 5° морозу, вдень 0 – 5° тепла.

11 листопада прогнозується хмарна погода з проясненнями. Вночі невеликі опади. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-східний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 3 – 8° тепла.

12 – 13 листопада часом опади (у вигляді дощу та мокрого снігу), місцями сильні, лише вночі 12 листопада без істотних опадів. Температура повітря 12 листопада вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 0 – 5° тепла. 13 листопада впродовж доби від 3° морозу до 2° тепла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: