Американська система стійка до різних сюрпризів, – Ар’єв про вибори у США

Хто би з них не виграв, це буде президент Америки, а не України. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав народний депутат Володимир Ар’єв.

«Тому, до оголошення фінального результату, мушу сказати ще раз: нам треба, нарешті, розраховувати передусім на себе, а не бігати за кожним приводом до західних партнерів з проханнями чи скаргами. Далі. Будь-хто з переможців отримає опозиційний законодавчий блок. Чи то республіканська опозиція Клінтон, чи то внутрішня республіканська плюс демократична опозиція Трампу. Тому США певний час зосередяться на собі більше. А зовнішня політика кожного з президентів буде під детальною увагою законодавців і не зможе бути одноосібно визначеною», – написав у Фейсбук Ар’єв.

І додав, що принаймні американська система стійка до різних сюрпризів (в плані їх, сюрпризів, нівелювання). Власне, фігура республіканського кандидата у віце-президенти доводить існування внутрішніх противаг.

«Але ще треба дочекатися закінчення підрахунку. Маятник може хитнути в будь-який бік. Навіть існує шанс, що в жодний», – написав політик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: