Експерти Світового банку допоможуть НАЗК з е-деклараціями

Керівник робочої групи Девід Бернштейн і спеціаліст фінансового сектору Лора Поп зі Світового банку домовились з Національним агентством з питань запобігання корупції про співпрацю у питанні вдосконалення системи електронного декларування.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

«Сторони обговорили дорожню карту співпраці на 2017 рік щодо вдосконалення системи е-декларування та надання підтримки для побудови ефективної системи запобігання конфлікту інтересів та роботи з викривачами», — повідомляє прес-служба НАЗК.

Берштейн зазначив, що зараз люди звертають велику увагу на НАЗК через першу хвилю е-декларацій.

«На сьогодні вже завершилася перша хвиля електронного декларування і все суспільство має великі очікування щодо результатів верифікації декларацій. Велика увага прикута до подальших кроків НАЗК», — зазначив керівник робочої групи Світового банку Девід Бернштейн

На зустрічі також обговорили технічні проблеми та вдосконалення роботи Єдиного державного реєстру е-декларацій.

На думку Лори Поп, ці процеси мають відбуватися паралельно з запровадженням автоматизованої перевірки поданих е-декларацій.

«Експерти Світового банку запросили співробітників Департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя НАЗК на семінар із методології перевірки е-декларацій, який відбудеться 11 листопада в регіональному офісі Світового банку», — сказано в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: