На Львівщині у чоловіка виявили два кілограма марихуани, револьвер та гранату

pm385image002

На Жидачівщині 31-річний місцевий мешканець у власному домогосподарстві зберігав наркотики та зброю.

На Жидачівщині 31-річний місцевий мешканець у власному домогосподарстві зберігав наркотики та зброю, повідомляє Відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

В повідомленні йдеться, що правоохоронці під час санкціонованого обшуку виявили та вилучили у 31-річного мешканця одного з сіл Жидачівського району.

Як повідомив заступник начальника управління, підполковник поліції Олександр Міщанинець, за місцем проживання підозрюваного вилучено, за попереднім висновком, два кілограма марихуани, сто грамів амфетаміну та п’ять грамів гашишу. Вартість вилучених наркотиків на «чорному ринку» сягає понад 200 тисяч гривень. Крім наркотичних засобів правоохоронці вилучили у зловмисника револьвер, гранату та запал до неї.

pm223image001

Нарковмісні речовини та зброю скеровано на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України,  за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ст. 263 ( Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: