На Львівщині водій вантажівки на смерть збив пішохода і втік з місця пригоди

Вчора, 8 листопада на трасі Львів-Краковець водій вантажівки здійснив наїзд на пішохода та втік з місця пригоди, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Вчора, 8 листопада на трасі Львів-Краковець водій вантажівки здійснив наїзд на пішохода та втік з місця пригоди, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

В повідомленні йдеться, що до поліції, о 20.40, надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Львів-Краковець поблизу села Ямельня Яворівського району сталася ДТП.

Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що водій вантажного автомобіля білого кольору з тягачем здійснив наїзд на пішохода та втік з місця пригоди. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм помер у лікарні міста Новояворівськ.

Правоохоронці встановлюють особу загиблого пішохода. Його прикмети: вік 30-35 років, зріст 182 см, волосся світло-русяве, на правому бедрітатуювання «I love you Н” Був одягнений у куртку темно-зеленого кольору, сині джинси та чорні кросівки.

Прохання до всіх, хто може допомогти встановити особу загиблого пішохода, обставини ДТП та особу водія-втікача звертатись на оперативну лінію 102 абоу Яворівський відділ поліції за тел. 0673535819.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: